Nordic

Tafeltennis is een sport die door veel mensen, jong en oud, wel eens gespeeld wordt.

Tafeltennisvereniging Nordic is een leuke sportvereniging. Ze bestaat al meer dan veertig jaar en is daarmee niet meer weg te denken uit het brede pallet aan sportverenigingen dat Kollum rijk is. We zijn een vereniging voor jong en oud, waar iedereen die wil tafeltennissen welkom is. Sportiviteit en gezelligheid vinden we allebeide belangrijk, maar het eerste staat voorop!

Op maandag en vrijdag kan er ’s avonds worden getraind. De (jeugd)competitiewedstrijden vinden op de zaterdagmiddag plaats. We hebben een gediplomeerde (jeugd)trainer en onze activiteiten vinden plaats in sportzaal Baensein aan de Bernhardlaan in Kollum. Heb je belangstelling, kijk gerust eens verder op deze website. Of kom gewoon langs op een trainingsavond, laat je informeren en ....doe mee!

J. van der Meer

Y. van Wieren

G. Wietsma

T. van Abbema

Bestuurslid

T. van Abbema

Bestuurslid

G. Wietsma

Y. van Wieren

J. van der Meer

Daney Koster

daney@mijndesign.online 0643008507

Lid worden? Probeer nu 4 keer gratis.

Er bestaat de mogelijkheid te komen kijken wat de sport inhoudt. Jeugd en senioren kunnen dan vier weken vrijblijvend aan trainingen meedoen (in de zaal zijn tafeltennisbatjes aanwezig).
Hierna beslis je of je wel of niet lid wilt worden van onze vereniging.
4 weken gratis proberen

NORDIC

Sponsors

Voor vragen of wil je meer weten over tafeltennisvereniging Nordic bel ons gerust.
Greetje Wietsma
Jelte van der Meer